Sprema se ruski CS:GO turnir usred Beograda

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Usred Beograda turnir bez domaćih igrača!

Beograd će krajem avgusta ugostiti 7 ruskih i jednu tursku ekipu na turniru sa nagradnim fondom od $50.000, koji će biti održan nalik čuvenim cs_summit turnirima, potvrdio je HLTV!

Upravo je najavljen jedan pomalo neočekivan turnir u glavnom gradu Srbije, pošto se na njemu neće naći nijedna domaća ekipa. Ipak, ako ste imalo pratili dešavanja u esportu, onda vas možda ova vesti i neće toko iznenaditi, pošto se većina ruskih ekipa još prošle godine preselilo u Beograd.

Najzvučnije ime na ovom turniru biće Virtus Pro, prošlogodišnji osvajač Majora. Pored njih na listi učesnika se nalazi još nekoliko sjajnih ekipa kao što je Spirit, FORZE, 1WIN, Aurora, CYBERSHOKE, 9 Pandas i Eternal Fire.

Turnir će se zvati PARI Dunav Party i održaće se od 24-27. avgusta. Prvo će se odigrati grupna faza, nakon čega će četiri najbolja tima preći u plejof fazu. Svi mečevi će se igrati u Bo3 formatu, osim finala, koje će biti BO5.

Za sada nemamo više detalja, ali je potvrđeno da imaju cilj da organizuju turniru za rusko govorno područje.

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA