Domaći kanteraš Choiv7 zbog zdravstvenih problema odlazi na pauzu

 
 
  • 0

Srpska CS:GO organizacija iNation je juče na tviteru objavila da će Ivan ”choiv7” Živković zbog zdravstvenih problema neko vreme biti van servera. Shodno tome, doneli su zajedničku odluku da predaju preostale mečeve ESEA Advanced plejofu, kao i polufinale SCL Master turnira.

Choiv je objasnio da se radi o problemu koji traje već nekoliko godina i da je znao da je samo pitanje vremena kada će morati da ide na operaciju. Iako nije razjasnio o čemu se tačno radi, pomenuo je da je osetio veliki bol tokom RES CS:GO Lige nakon čega je stupio u kontakt sa lekarom, koji mu je rekao da hitno mora da se operiše.

U međuvremenu je razvio anksioznost, zbog čega nije mogao da pomogne ekipe onako kako je želeo. Nakon razgovora sa menadžerom i trenerom, doneo je odluku da ode na produženu pauzu kako bi mogao što pre da se vrati.

”Zdravlje naših igrača i zaposlenih je mnogo važnije od bilo kojeg meča, turnira i same igre, zbog čega nemamo daljih informacija o mogućem povratku na server, ali i pored toga, planiramo razne aktivnosti za naše fanove u narednom periodu dok traje pauza zbog Choivovog zdravstvenog odsutva”, napisao je iNation.

Želimo Ivanu brz oporavak i da se vrati u akciju što pre moguće!

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA