NBK u planovima Mouza za narednu sezonu

 
 
  • 0

Da li će ova postava nadmašiti prethodnu?

Kako prenosi 1pv.fr, Nejtan ”NBK” Šmit bi uskoro mogao da se vrati u akciju, pošto je započeo pregovore sa Mouzom, a zajedno sa njim bi ekipu trebali da pojačaju i dvojica članova omladinskog pogona, Adam “torzsi” Torzas i Džon “JDC” de Kastro.

Gotovo da već neko vreme svi znaju da će Robin ”ropz” Kul napustiti Mouz i da će najverovatnije pojačati FaZe Clan. Izgleda da to neće biti jedina promena koju će napraviti organizacija, pošto se očekuje da će ekipu napustiti Aurimas “Bymas” Pipiras i Frederik “acoR” Gildstrand.

Mouz je ove godine odigrao znatno ispod očekivanog nivoa, zbog čega će i ostati bez svog najboljeg igrača. Ipak, momci koji dolaze iz omladinskog sastava igraju fantastično poslednjih par meseci, zbog čega mislim da rade odličan posao što će im pružiti šansu u prvom timu.

Sa druge strane, NBK je neko ko se dokazao na najvišem nivou, ali u poslednjih godinu dana gotovo da nije odigrao nijedan meč. Čak je u međuvremenu pokušao da pređe na Valorant, što mu se i nije isplatilo, jer se nikada nije dovoljno probio. Verujem da ima može mnogo da pomogne jednoj ovako mladoj ekipi, ali sam malo skeptičan povodom njegovih nastupa na samom serveru. Ipak, ako se ovaj transfer obistini, nadam se da će me razuveriti.

Ako su ove spekulacije istinite, sastav Mouza za narednu sezonu će izgledati ovako:

  • frozen
  • dexter
  • NBK
  • torzsi
  • JDC

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA