Intervju sa domaćim esportistom Aleksom ”Impulse” Stankićem

 
 
  • 0

Sa Aleksom ”Impulse” Stankićem smo već imali zadovoljstvo da porazgovaramo pre par godina, ali se od tada dosta toga promenilo. Igrao je za nekoliko različitih ekipa, da bi nedavno potpisao za 4Glory, srpsku ekipu koju mnogi smatraju jednom od najboljih ikada.

Mi smo odlučili da kontaktiramo Aleksu povodom skorašnjih dešavanja, a on nam je sa zadovoljstvom odgovorio. Naš prethodni intervju možete pročitati na sledećem linku.

Pozdrav Aleksa, poslednji put kada smo razgovarali nastupao si za Endpoint. Da li bi mogao da mi kažeš nešto o periodu provedenom u toj ekipi.

Bio je to dosta kratak period sa malo odigranih turnira i kvalifikacija. Nemam nešto posebno da dodam, osim da je Endpoint jedna odlična organizacija.

Nakon toga si igrao za još jednu stranu ekipu pre nego što si se vratio na domaću scenu? Zašto si odlučio da ponovo zaigraš sa našima?

Ako izuzmemo igrače koji igraju na najvišem svetskom nivou, mislim da nije vredno igrati u internacionalnim ekipa, jer smatram da su komunikacija i razumevanje najbitnija stvar. Rekao bih da je to jedan od glavnih razloga.

U Onyxu si imao prilike da zaigraš sa iskusnim igračima kao što su JR i Bondik. Obojica imaju iskustva igranja na Major turnirima, pa nas zanima koliko takvi ljudi mogu da doprinesu jednoj ekipi?

U Onyxu, koliko god da je taj tim na papiru bio okej, bilo je previše nesuglasica. Igrače koje si spomenuo su se najmanje trudili i delovalo je kao da smo mi igrali Majore, a ne oni. Mislim da je ovo bio perfektan trenutak da se saradnja zaustavi, jer neke stvari nisu funkcionisale od starta.

Nastavak intervjua pročitajte na RUR Esports.

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA