Srpska CS:GO reprezentacija igra odlučujući meč za plasman na svetsko IeSF prvenstvo!!

 
 
 ≫ 
  • 0

Pratite prenos od 18:00!

csgo-srbija-iesf-2021-polufinale Foto: IeSF

Srpska CS:GO reprezentacija je sinoć ostvarila veliku pobedu u četvrtfinalu regionalnog IeSF takmičenja, zbog čega nas sada deli samo jedna pobeda od plasmana na veliki turnir! Od 18:00 počinje finalni okršaj protiv Izraela – Meč možete uživo gledati preko sledećeg linka!

Za našu CS:GO reprezentaciju nastupaju momci koji igraju za iNation, Ivan ”ptKKK” Popov, Stefan ”SkippeR” Rebrača, Nikola ”Dragon” Bošković, Ivan ”choiv7” Živković i Vladan ”VLDN” Radević i njima preostaje samo još jedan korak do plasmana na IeSF svetski šampionat, gde ih već čeka Vlada ”Cold Heart” Stanković.

Nakon što smo sinoć u četvrtfinalu savladali Mađarsku, vreme je da se završi posao, a druge strane nas čeka reprezentacija Izraela. Oni su juče savladali Sloveniju i sada će želeti da obezbede plasman na turnir koji će se igrati pred domaćom publikom.

Naši momci su dokazali da su jedna od najboljih ekipa u regionu i želimo im puno sreće u narednom meču. Domaći prenos počinje u 18:00 i možete ga gledati preko sledećeg linka, dok zvaničan IeSF prenos možete gledati preko Twitcha.

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA