Svi pričaju o ovom auto-otpadu: Pronađeni legendarni automobili iz 2000-ih, neki od njih veoma retki

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poznati Jutjuber Prizzamike otkrio je "najzanimljiviji auto-otpad" koji je ikada posetio, a ljubitelji automobila iz 2000-ih će sigurno biti oduševljeni otkrićem. Na ovom otpadu se nalaze legendarni modeli poput Honda S2000, Acura RSX i Nissan 300ZX sa manuelnim menjačem i twin turbo motorom.

Prizzamike je odmah na početku naišao na Honda S2000 u zapanjujuće dobrom stanju, bez značajnijih oštećenja. Međutim, kako je nastavio, naišao je na Acura RSX u lošem stanju, sa ozbiljnim oštećenjima prednjeg dela. Još jedan zanimljiv primer bio je Nissan 300ZX, koji je završio na otpadu zbog problema sa razvodom vremena.

Među "draguljima" na otpadu našla se i Toyota Supra MK4 A80, iako je unutrašnjost automobila potpuno uništena. Kako Prizzamike objašnjava, unutrašnjost Supre je toliko zarasla u rastinje da više liči na staklenik nego na superauto.

Na otpadu se nalaze i brojni modeli Mitsubishi Lancer Evolution VIII, IX i X, kao i Nissan R35 GTR, Toyota Supra MK5 i Toyota MR2. Prizzamike je istakao koliko je impresivna raznolikost automobila i kako svaki od njih ima svoju priču, bilo da su napušteni ili su tu zbog tehničkih problema.

Na kraju je Prizzamike odlučio da spase nekoliko delova sa Nissan 300ZX, uključujući haubu, maglenke i nekoliko unutrašnjih obloga, koji su bili u dobrom stanju. Za više detalja o ovom neobičnom auto-otpadu i video obilasku, posetite Prizzamike-ov YouTube kanal.

(Telegraf.rs)

Video: Nastavlja se suđenje Urošu Blažiću: Porodice ubijenih u Duboni i Malom Orašju stigle u sud

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA