"Okruženi smo budalama": Pogledajte kako se traktorista osvetio vlasniku Golfa koji ga je blokirao

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vozači širom sveta svakodnevno se suočavaju sa problemom nepropisno parkiranih automobila koji im ometaju prolaz. Jedan traktorista iz Španije je rešio da uzvrati na kreativan način kada je naišao na Volkswagen Golf koji mu je blokirao put.

Na uskoj ulici u provinciji Segovia, traktorista je zatekao Golf parkiran tako da je blokirao prolaz njegovom traktoru. Umesto da čeka pomoć ili kontaktira policiju, on je jednostavno odlučio da ugasi motor, zaključa traktor i ode kući na ručak, ostavivši svoj traktor nasred puta. Ova scena je zabeležena na TikToku i brzo je postala viralna, privukavši više od dva miliona pregleda.

"Okruženi smo budalama", rekao je traktorista u videu. Njegov potez izazvao je lavinu komentara, sa više od 2400 reakcija. Dok je većina korisnika podržala njegovu odluku, tvrdeći da se bahati vozači moraju kazniti, bilo je i onih koji su kritikovali njegov postupak. Neki su komentarisali da ovakva reakcija može samo da pogorša situaciju, dok su drugi savetovali da je bilo bolje pozvati policiju ili pauka.

@j_morenocastro
 
♬ sonido original - Javier Moreno Cas648

Bez obzira na komentare, ova priča oslikava svakodnevne frustracije vozača koji se suočavaju sa bahatim parkiranjem, dok je traktorista iz Segovie postao poznat po svojoj "osveti".

(Telegraf.rs/Auto Klub)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA