Neverovatno mimoilaženje automobila u Zagrebu izazvalo haos na društvenim mrežama

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na društvenim mrežama se širi video snimak neobične saobraćajne situacije koja je zabeležena u zagrebačkom naselju Remete.

Vozači BMW-a i SUV-a marke Kia našli su se u gotovo nemogućoj situaciji dok su pokušavali da se mimoiđu na jednoj izuzetno uskoj lokalnoj ulici, što je izazvalo veliki broj reakcija na internetu. Posebno je vozač Kije privukao pažnju zbog svog manevrisanja, koje je mnoge ostavilo bez reči.

Situacija se odigrala na zavoju u ulici Remetski kamenjak, gde, prema rečima lokalnog stanovništva, ovakvi "bliski susreti" nisu retkost, piše Autonet.hr.

@balkansine Dobra procjena #fyp #foryou #balkan #auto #viral ♬ Sine vozi polako - SLAVIACARS

Iako je ulica zvanično dvosmerna, prolaz je toliko uzak da jedva jedno vozilo može da prođe, što je često uzrok nezgodnih situacija. Međutim, ovaj incident je daleko od uobičajenog.

Lokalni stanovnici kažu da je mimoilaženje automobila u ovoj ulici često veoma teško i da vozači moraju da budu izuzetno pažljivi. Ovaj incident je samo još jedan primer kako loša infrastruktura može izazvati probleme u saobraćaju, naročito u ovakvim uskim i neprilagođenim ulicama.

(Telegraf.rs)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA