Džeremi Klarkson: "Moderni automobili su apsolutno s*anje"

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Džeremi Klarkson, legendarni auto novinar i voditelj emisija poput The Grand Tour i Top Gear, je nakon 35 godina u industriji automobila priznao da više ne oseća istu strast prema vozilima kao nekada.

Tokom događaja organizovanog povodom emitovanja poslednje epizode The Grand Tour-a, Klarkson je iskreno podelio svoje misli, što je mnoge ljubitelje automobila iznenadilo.

Odgovarajući na pitanja publike, Klarkson je otvoreno rekao da mu moderni automobili više nisu interesantni. "Iskreno, ne. Svi su s*anje, apsolutno s*ranje", rekao je Klarkson.

"Ne znam šta su. Nije me briga", dodao je, aludirajući na činjenicu da ne može da prepozna većinu današnjih modela. Dodao je da ga najnoviji tehnološki trendovi, poput hibridnih pogonskih sistema, jednostavno ne zanimaju.

Prema Klarksonu, stariji automobili su bolji jer su, između ostalog, mnogo lakši. Kao primer, istakao je iskustvo sa BMW M5, čija nova verzija poseduje znatno veću snagu, ali je zbog hibridnog pogona postala preteška. Tokom vožnje na istim putevima koje koristi Hari Metkalf, poznati auto entuzijasta, Klarkson je primetio da je vožnja u starijim, lakšim automobilima mnogo prijatnija.

Njegovo nezadovoljstvo modernim automobilima i tehnologijama možda pokazuje širu sliku o tome kako se industrija automobila menja, dok neki stariji entuzijasti, poput Klarksona, ostaju verni automobilima sa manje tehnologije i više "pravog" osećaja vožnje.

(Telegraf.rs)

Video: Sleteo sa puta i udario u ogradu: Teška nezgoda na čačanskom bulevaru, vozač prebačen u bolnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA