Rizikovao 130.000 dolara na auto koji nikad nije video: Kako je Plymouth Superbird iz snova postao noćna mora

 
N. M.
N. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Tajler Huver, poznati automobilista i vlasnik kanala "Hoovies Garage", je rizikovao 130.000 dolara na kupovinu retkog automobila iz 1970. godine – Plymouth Superbird. Ono što je izgledalo kao "savršen dogovor" brzo se pretvorilo u noćnu moru kada je automobil stigao.

Iako je Plymouth Superbird veoma redak model, često se dešava da se ovakvi automobili nađu u lošem stanju, što Huver nije mogao da predvidi. Nakon što je automobil konačno stigao, Huver je otkrio niz problema koji su bili skriveni ili nisu bili adekvatno prikazani od strane prodavca.

Huver je u video snimku na svom YouTube kanalu detaljno opisao probleme sa automobilom, uključujući curenje iz hladnjaka i probleme sa suspenzijom, što je dodatno otežalo podešavanje retro HEMI motora.

Na sve to, prodavac je obećao da će uz automobil doći i autentični NASCAR suveniri, ali oni nikada nisu stigli, uz obrazloženje da su "nestali tokom transporta".

Ipak, Huver je uspeo da popravi sve nedostatke uz pomoć stručnjaka, i na kraju je odlučio da proda automobil na aukciji.

Iznenađujuće, automobil je prodat za 170.000 dolara, pa je i nakon svih troškova popravke na njemu zaradio 14.000 dolara – što i nije tako loše, s obzirom na početne probleme.

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tairović u miniću zamešala uz dve "bombe" na sceni, sevaju atributi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    3. septembar 2024 | 14:20

    Bravo 170000 prodat 140000 placen a profit 14000 pa bravo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA