Vreme čitanja: oko 1 min.

E, tako su ih nekada pravili! Čovek došao da zameni gume nakon 40 godina, a tek da vidite šta piše na njima

N. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna tvrdnja da su gume izdržale četiri decenije, podelila je mišljenja korisnika. Jedni oduševljeni, drugi sumnjičavi

  • 3

Na Instagramu je osvanuo neobičan video koji je ubrzo postao viralan. Snimak prikazuje staru VW "Bubu" na kojoj se menjaju gume, ali ne bilo kakve gume – već one na kojima piše "Made in Yugoslavia". Ono što je dodatno privuklo pažnju jeste tvrdnja da je automobil stigao na zamenu guma posle čak 40 godina.

Komentari na video su raznoliki i duhoviti. Jedan korisnik je napisao: "Što menja? To je moglo još 40 godina da traje", dok je drugi dodao: "Nikad nije kasno". Jedan komentar jednostavno glasi: "Kvalitet."

Ovi komentari su odraz nostalgije i fascinacije prošlim vremenima, kada su proizvodi iz Jugoslavije bili sinonim za izdržljivost.

Video je izazvao raspravu među korisnicima o tome da li je "Buba" zaista bila u voznom stanju svih ovih godina ili je možda sedela u nekoj garaži, zaštićena od vremenskih uslova. Bez obzira na to, gume sa oznakom "Made in Yugoslavia" podsetile su mnoge na neka davna vremena.

(Telegraf.rs)

Video: Ozbiljan udes na Mirijevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milce

    26. jun 2024 | 12:20

    Pre mesec dana sam na traktoru promenio zadnje gume koje su na njemu bile od kako je kupljen 1973 godine, Rekord proizvodjac.

  • realna

    26. jun 2024 | 15:29

    Stajajuci u gatazi mogle su jos40 godina ...

  • Перагеније

    28. jun 2024 | 14:28

    " zamenu guma posle čak 40 godina." - ПА кад је 39.5 година био гаражиран, истрошиле се гуме...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA