Ova Mazda ima 809 "konja" ispod haube i "bljuje vatru" i sa malim gasom

 
 
 ≫ 
  • 0

Ona je vrhunski "spavač" koji u trenutku postaje pravi "metak na točkovima"...

Mazdina "šestica" prve generacije nije toliko retka, pogotovo što, imajući u vidu reputaciju japanskih automobila, ima relativno dobar imidž kao polovnjak. Ovde, međutim, nije reč o običnoj "šestici", već o posebno prerađenoj Mazdi 6 iz 2007. godine sa pogonom na sva četiri točka, na koje je u stanju da isporuči maksimalnih 809 "konja".

Time je dobijen vrhunski "spavač", automobil koji svojim spoljnim izgledom uopšte ne ostavlja utisak moćne mašine, a ustvari je pravi "metak na točkovima".

Poređenja radi, serijska sportska verzija ove Mazde sa oznakom MPS (Mazda Speed 6, na američkom tržištu)bila je opremljena turbo motorom od 2,3 litra sa 260KS, pa je ovaj "spavač" nezvnično najbrža Mazda Speed 6 na svetu.

Kako sve to izgleda, kako je tekla prerada obične "šestice" u pravog ovaj "monstrum na točkovima", kao i kakve su performanse ove jednistvene Mazde, možete pogledati u videu That Racing Channel kanala.

Video: Recite zbogom kašnjenju: Desetotočkaš visok 3 metra, za sat vremena pređe preko 23 automobila

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA