Šokantan snimak nesreće: Dok su napolju sedeli i uživali pokosila ih je pijana žena za volanom

 
  • 2

Pijani vozač izgubio je kontrolu nad vozilom, slupao se u radnju i pri tom povredio trojicu muškaraca koji su sedeli napolju

Na snimku koji dolazi sa sigurnosnih kamera sa Tajlanda vidimo tri momka koji su se opuštali na stolicama i ispijali viski nakon što su završili sa poslom u obližnjoj prodavnici, u trenutku kada beli Nissan iznenada skreće s puta i zabija se u njih.

Nekim čudom svi su preživeli. Dvojica su prošla sa manjim posekotinama, a treći je morao u bolnici zbog rana nogu zadobijenih od razbijenog stakla.

Žena koja je vozila automobil uhapšena je na licu mesta nakon što je, navodno, priznala da je bila pijana za volanom. Takođe, moraće da plati medicinske troškove povređenih muškaraca, kao i troškove popravke radnje.

(Telegraf.rs)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vm

    4. maj 2020 | 07:22

    Ali to je dobra kazna , da plati troskove lecenja i stetu koju je napravila. Kod nas su kazne smesne, ne pokrivaju nista a pociniocu se uvek racuneju neke olaksavajuce okolnosti. Kakva moze biti olaksavajuca okolnost sto neko ima decu npr. ako sedne pijan da vozi? To nema veze sa životom ali u Srbiji prolazi, nažalost.

  • Перагеније

    3. maj 2020 | 22:27

    Брига њу... Платиће спонзор.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA