Pijanog Rusa stigla pravda: Policajac izašao iz kola, pa trkom uhvatio odbegli automobil

 
 ≫ 
  • 0

Vozač je priznao da je bio pod dejstvom alkohola, zbog čega je zadržan u pritvoru

Kamera iz kabine policijskog automobila snimila je trenutak kada jedan policajac trči za vozilom u "bekstvu", sustiže ga i ulazi u "odbegli" auto, za koji se pretpostavlja da ga njime upravlja vozač pod dejstvom alkohola.

Policajci su prethodono vozača jurili kolima, ali kada je ovaj ušao u ograđenu zonu i usporio, poručnik Jevgenij Aksjenom je izašao iz patrolih kola i potrčao za osumnjičenim. Stigao je beli automobil, ušao u njega na zadnje sedište i naterao vozača da se zaustavi.

Policijska "potera" za "odbeglom" Toyotom odigrala se u Irkutsku, a video se očigledno veoma svideo pretpostavljenima glavnog junaka, pa je završio i na zvaničnom YouTube kanalu ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova, prenosi SputnikNews.

Vozač, koji već ranije imao problema sa saobraćajnim prekršajima i bio osuđen na dvogodišnju uslovnu kaznu, priznao je da je bio pod dejstvom alkohola, zbog čega je zadržan u pritvoru. Kazna za saobraćajni prekršaj mu je izdata, a na sudu je da odluči da li će protiv njega biti pokrenut krivični postupak.

Video: Ovaj čovek sa Tajlanda je pobedio sve pijane Ruse koji ste ikada videli

(Telegraf.rs)

Video: HONOR Magic V3 je preklopni telefon koji ne pravi kompromise

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA