Audi RS3: Brzina, snaga i... bolji miris?

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Unutrašnjost RS3 sastoji se od oko 200 različitih komponenti, koje prolaze kroz temeljne hemijske analiz

Audi je nedavno predstavio unapređeni RS3 model, a među novinama koje su posebno istakli je poboljšan miris unutrašnjosti. Nemački proizvođač automobila uložio je značajne napore kako bi osigurao da unutrašnjost automobila odiše prijatnim mirisom bez obzira na vremenske uslove.

Unutrašnjost RS3 sastoji se od oko 200 različitih komponenti, koje prolaze kroz temeljne hemijske analize. Ove komponente se zagrevaju u specijalnoj komori kako bi se simulirali različiti uslovi, a zatim se analiziraju mirisi koje oslobađaju. Audi čak ima tim od pet hemičara čiji je jedini zadatak da osiguraju da automobil uvek lepo miriše.

Iako se mnogi proizvođači automobila okreću veganskim tkaninama, Audi se i dalje oslanja na pravu kožu za sedišta i volan, dodajući tom luksuznom osećaju koji RS3 pruža.

(Telegraf.rs/Autoblog.rs)

Video: Meg Rajan na crvenom tepihu Sarajevo film festivala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trt

    24. avgust 2024 | 09:48

    Prava koza? Koja je to NE prava koza? Ili je koza ili nije

  • Hmmm...

    23. avgust 2024 | 09:37

    Vozim Audi A6 iz 2021. godine, i iskreno da kazem, nesto mi se i ne svidja taj miris prave koze u autu... Ponekad je bas intenzivan, ne kazem da smrdi ili da je neprijatan, ali mi se ponekad cini da taj miris ne prilici toj klasi automobila. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA