Nissan predstavlja Hyper Tourer: Luksuzni autonomni minivan koji spaja putnike i vozača

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Hyper Tourera jeste njegova putnička kabina

Nissan predstavlja svoj najnoviji inovativni koncept, Hyper Tourer. Ovo luksuzno vozilo je autonomni, potpuno električni minivan koji je fizički napravljen i biće predstavljen na raznim događanjima u narednim mesecima.

Prema kompaniji, inspiracija za Hyper Tourer dolazi od ideje da se omogući veza između putnika i vozača, i namenjen je pojedincima koji "cene finije stvari u životu i uživaju u društvu prijatelja i saradnika, bilo na putovanju ili poslovnom izletu."

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Hyper Tourera jeste njegova putnička kabina. Unutrašnji prostor je opremljen plafonskom konzolom i osvetljenjem koje sadrži tradicionalne japanske šablone poznate kao kumiko i koushi. Ovim detaljima, Nissan želi da istakne spoj tradicije i savremenih tehnologija, a sve u cilju stvaranja prijatne i harmonične atmosfere u vozilu.

U tehnološkom smislu, Hyper Tourer takođe impresionira. Iako Nissan nije otkrio sve tehničke detalje, očekuje se da će minivan imati niz naprednih funkcija autonomne vožnje i električnog pogona. S obzirom na to da je kompanija već poznata po svojim električnim modelima kao što je Nissan Leaf, moguće je da će Hyper Tourer koristiti sličnu tehnologiju, ali sa unapređenjima koja će ga pozicionirati u segmentu luksuznih vozila.

Hyper Tourer ima potencijal da postane novo lice luksuznih minivana, posebno za one koji traže jedinstveno iskustvo na putovanjima. Pored toga, pojavom ovog koncepta, Nissan dodatno širi svoju paletu električnih i autonomnih vozila, potvrđujući svoju posvećenost održivoj mobilnosti i inovacijama koje će oblikovati budućnost saobraćaja.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA