≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žene su izabrale: Ovaj automobil proglašen je za najbolji porodični SUV i nalazi se na našem Sajmu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi potpuno električni terenac brenda

  • 12
Sajam automobila 2023 Foto: Nikola Anđić

Jeep Avenger, koji se premijerno predstavlja na 55. Međunarodnom salonu automobila, nedavno je izabran za najbolji porodični terenac u okviru nagrada za automobil godine od strane žena (WWCOTY).

Inače, u pitanju je prvi potpuno električni terenac ovog brenda, koji je predstavljen prošle godine na Salonu automobila u Parizu.

Novi Avenger dolazi sa električnim dometom do 400 kilometara u kombinovanom ciklusu vožnje i više od 550 kilometara u gradu.

Na Međunarodni dan žena, novinarke širom sveta, koje i inače glasaju za Ženski automobil godine odabrale su svog ultimativnog favorita među svim kategorijama - Kiu Niro.

Dizajniran i napravljen u Evropi, Jeep Avenger razvijen je za potrebe evropskih potrošača. Reč je o automobilu iz klase malih kompaktnih terenskih vozila (B SUV) koji po svojim dimenzijama potpuno odgovara potrebama evropskih kupaca. Sa samo četiri metara dužine, pozicionira se u brzorastućem B-segmentu terenaca, drugom najvećem segmentu u Evropi.

Dimenzije Jeep Avengera su 408,4cm X 177,6cm, a međuosovinsko rastojanje je 256,2cm. Sa 34l kabinskog prostora za sitnice i 380l (355l BEV) prtljažnog prostora, ovaj mali kompaktni SUV potpuno zadovoljava potrebe svojih korisnika

Video: Da li ima kupaca na ovogodišnjem Sajmu automobila?

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm

    26. mart 2023 | 18:24

    Zene biraju boju a ne auto...

  • pfc

    26. mart 2023 | 17:03

    koliko para rodjace

  • Po izboru...

    26. mart 2023 | 18:14

    žena najbolji električni Suv...Došla komsinica da kupe ćerki auto ,i objasnjava meni:"ona želi da joj nadem "pink" auto"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA