24-godišnjak dobio Lamborghini na lutriji, nije mu dugo trajao

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Škotski mladić je početkom februara dobio Lamborghini kao glavnu nagradu na jednoj onlajn tomboli, da bi ga gotovo potpuno razbio samo nekoliko nedelja nakon toga

Priča koja ima srećan početak, a ne baš tako srećan – iako donekle očekivan – kraj, dolazi iz Velike Britanije. Sajt Click Competitons tamo redovno organizuje tombole u kojima deli bogate nagrade, a za ulazak u izvlačenje kupuju se srećke, obično u vrednosti pola ili jedne funte.

Jednu takvu srećku, za samo 99 penija, kupio je nedavno i 24-godišnji Škotlanđanin Grant Barnet, pa osvojio glavnu nagradu tog izvlačenja, navodi Autonet.

Bilo mu je ponuđeno, naime, ili da uzme novčanu nagradu od 100.000 funti, ili – Lamborghini Huracan. Kao verovatno i svaki muškarac njegovih godina, Burnett se odlučio za superautomobil i njime bio vidno oduševljen. Ali, ponovo kao što bi se moglo očekivati, "Lambo" nije dugo potrajao u njegovom vlasništvu.

Već nakon otprilike tri nedelje, na Facebooku su se pojavile slike njegovog automobila, značajno oštećenog s prednje strane, od prednjeg poklopca pa sve do bočnih panela i suvozačkih vrata.

Barnet se vrlo brzo javio i praktično potvrdio da je reč o njegovom Lamborghiniju, ali je napisao da za nesreću nije on kriv.

Sve one koji ga ismejavaju proglasio je ljubomornima, a za razbijanje oko 180.000 evra vrednog superautomobila džentlmenski je optužio "neku kravu" koja mu se zaletela u zadnji deo, zbog čega je on izleteo sa puta.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    8. mart 2023 | 18:31

    On je vozio 240 km/h kada ga je sustigla krava odpozadi i izgurala sa puta.

  • Kinšasa

    9. mart 2023 | 06:25

    Što ga ne proda? Kladim se da nije imao para za njegovo održavanje. Sad osta ...

  • Celentano

    8. mart 2023 | 18:51

    Pa i ako ga je zalepio. Bolje nego da mu stoji, da skuplja prasinu i cuva ga kao investiciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA