Volkswagen ukida još jedan model

 
 ≫ 
  • 16

Kao što je poznato, ID. Aero koristi MEB platformu, a najavni koncept je u kombinaciji baterija od 77 kWh nudio domet od čak 620 km

Nakon što se odlučio da povuče limuzinski Passat iz ponude, div iz Wolfsburga je navodno doneo odluku da će putem večnih lovišta ići i veći Arteon. Dobra vest za sve ljubitelje je da se to neće dogoditi preko noći, ali i da je u pripremi dostojna zamena.

Naime, kako saznaje Automotive News, Arteon neće doživeti reizdanje, a aktuelna generacija će se penzionisati 2024. godine. Zameniće je električni model ID. Aero, a kojeg je ranije ove godine najavio koncept, podseća Index.hr.

Kao što je poznato, ID. Aero koristi MEB platformu, a najavni koncept je u kombinaciji baterija od 77 kWh nudio domet od čak 620 km.

Recimo i da bi manji model Jetta zbog smanjenog interesa takođe trebalo da se penzioniše na američkom tržištu. Kad je Golf u pitanju, sve opcije su još uek otvorene.

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    15. septembar 2022 | 17:12

    Arteon je odlican ali preskup automobil i ne čudi što se tako brzo gasi.Bude li se ugasio i Golf,fabrika WV moze slobodno da se zakatanči...

  • Roki

    17. septembar 2022 | 23:03

    Elektricni tvoj delirij u romanima ne pomaze , toje lazi ostaju neovisno o gluparijama sto pises !

  • Roki

    17. septembar 2022 | 23:05

    Elektricni uzalut romani nisi odgovorio na pitanja pa cak ni lazima !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA