Sama je "nabudžila" svoju crvenu "dvojku", pa sada svakoga vikenda mnoge vozače ostavlja u prašini

 
 
 ≫ 
  • 0

Koliko Kristel voli svoju "crvenu furiju" dovoljno govori to ima istetoviran broj šasije svog ljubimca na desnoj ruci...

Ljubitelji sportske vožnje znaju da nema mnogo trkačkih staza koje vozaču mogu da ponude takvo iskustvo vožnje kao što to može čuveni "Zeleni pakao", najpoznatija nemačka trkačka staza Nirburgring Nordšlajfe. Za to je, između ostalog, zaslužna i činjenica da na njoj, osim kada su trke, može da vozi svako ko ima odgovarajući auto i plati kartu za ulaz na stazu.

A jedna od takvih vozača je u Holanđanka Kristel, sa svojim vrhunski sređenim i "nabudženim" Golfom 2. Automobil u koji je ubačen moderniji sportski VR6 motor, sa 225 konjskih snaga, ima potpuno "ogoljenu" unutrašnjost i pravo sportsko ojačanje čeličnim kavezom.

Od kada je automobil završen, Kristel na Nirburgringu provodi skoro svaki vikend. A koliko voli svoju "crvenu furiju" dovoljno govori i to što Holanđanka ima istetoviran broj šasije svog ljubimca na desnoj ruci.

U videu jutjubera Miše Šarudena, koji gotovo živi na poznatoj trkačkoj stazi, možete videti kako Kristel vlada svojim ljubimcem, i kako se snalazi na Nirnburgringu. To svakako nije u rangu nedavno preminule "Kraljice Nirburgringa" Sabine Šmic, ali je svakako lepo videti da ima još kandidatkinja za tu titulu.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA