Konačno: Klarkson, Hamond i Mej ponovo voze

 
 
  • 0

Posle punih godinu dana, na Amazon platformu stiže dugoočekivana druga epizoda četvrte sezone serijala The Grand Tour

Punih godinu dana posle početka emitovanja četvrte sezone serijala The Grand Tour, legendarni trojac Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej se vraća sa drugom epizodom.

Amazon je upravo objavio njen najavni trejler pod naslovom "Grand Tour predstavlja: Veliki lov" (The Grand Tour Presents: A Massive Hunt), a emitovanje je na toj internet platformi najavljeno za 18. decembar.

Klarkson, Hamond i Mej ovoga puta se, na sebi svojstven način, upuštaju u avanturu potrage za blagom na ostrvima Madagaskar i Reunion.

Za to su im poslužili Bentley Continental GT (Klarkson), Ford Focus RS (Hamond) i Caterham Seven (Mej), koji će tokom avanture biti modifikovani kako bi mogli da ispune zadate izazove.

Prethodna epizoda, u kojoj je engleski trojac plovio čamcima deltom reke Mekong, emitovana je 13. decembra prošle godine. Za to vreme, u više navrata su kružile priče da će serijal možda i definitivno biti okončan.

Džejms Mej je nedavno, međutim, u jednom intervjuu najavio da ekipa Grand Tour-a završava snimanje u Škotskoj, što može da znači da na treću epizodu nećemo čekati koliko smo na drugu.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA