Ulica u Beogradu u kojoj niko ne zna kako da vozi zbog znakova: "Ovo je da poludiš, ko to razume?"

 
 
 ≫ 
  • 12

Višak kontradiktornih saobraćajnih znakova na ovom mestu izaziva pravu kofuziju kod vozača...

Poznati saobraćajni stručnjak Milan Vujanić, profesor beogradskog Saobraćajnog fakuleta, na Facebooku je objavio fotografiju zbog koje je, kako navodi, "ostao bez reči".

Fotografija prikazuje ugao beogradskih ulica Hilandarske i Vlajkovićeve, na kome se nalazi više saobraćajnih znakova, koji vozačima daju potpuno kotradiktorne informacije.

Saobraćaj, zbun situacija, Veštaci Foto: Facebook/Veštaci/Vujanic P. Milan

Sudeći prema ovakvoj saobraćajnoj signailizaciji, u pitanju je slepa ulica, koja to nije. Iz nje je, naime, moguće skrenuti levo. Možda je, međutim, slepom ulicom moguće i kretanje u oba smera, samo ukoliko se izvrši obavezno skretanje desno.

Među komentarima na profesorov post našlo se i tumačenje da su za zbunjujuću signalizaciju odgovorni trenutni radovi, koji se na tom mestu obavljaju, pa je zbog toga signalizacija trenutno takva.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    6. novembar 2020 | 14:50

    Nista novo, posle zavrsenih radova ovako nesto stoji po vise meseci. Svedoci smo po celom gradu. Sta ces ljudi rade svoj posao. Isto kad krpe rupe pa popune pola a pola ostane. Da ne pricam o farbanju linija gde se stara ostavlja i izaziva konfuziju!

  • 534

    6. novembar 2020 | 14:46

    Nisu problem ti znakovi nego što je ulica 2 godine slepa a to inače nije. Neko nanerno neće da završi radove. 2 dana posla.

  • On

    6. novembar 2020 | 20:08

    Garant na sredini ulice stoji policija, smeje se i piše kazne, svima ! 🚓 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA