Testerom iskasapio svoj klasični Chevrolet, iznerviran zbog mizernih ponuda koje je za njega dobio

 
 
 ≫ 
  • 5

Savršeno očuvan primerak kultnog automobila iz '70-ih brutalno je nastradao iz potpuno bizarnog razloga...

Jedna od legendi zlatnog doba američkih "Muscle car" automobila -  Chevrolet Camaro, model druge generacije, sa početka '70-ih godina prošlog veka, nedavno je doživeo prilično tragičan kraj!

Jedan savršeno očuvan primerak tog kultnog automobila, u vlasništvu Amerikanca koji se na na Facebooku predastavlja kao Džon Dejndžer, završio je iskasapljen u komade iz potpuno bizarnog razloga.

Vlasnik je, prethodno, oglasio prodaju svog automobila, ali kako za njega nije bilo velikog interesovanja, tek nekoliko pristiglih ponuda su bile izuzetno niske.

Umesto da se zahvali ponuđačima i vrati auto u garažu da sačeka neka "bolja vremena", Džon se odlučio za nešto radikalniji pristup rešavanju svog problema.

U živom prenosu na Facebooku, punih 40 minuta brutalno kasapio svoj Camaro, testerišući limariju i otkidajući delove sa automobila.

- Zašto da ga prodam nekome ni za šta! Radije ću sam da ga iskasapim i odnesem na otpad, nego da ga nekome poklonim! - komentarisao je on svoj postupak, ističući da su mu potencijalni kupci sa auto nudili mizerne iznose novca.

A kada je na nesrećnom "masl klasiku" iskalio sav svoj bes, "velikodušno" je ponudio delove automobila svakome kome su potrebni i ko hoće da dođe i da ih uzme, pre nego što sve zavriši pod presom na otpadu. Za sebe je zadržao jedino "nos" i točkove automobila.

Video: Neobična vozila za one sa istančanim ukusom i dubokim džepom

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA