19 klinaca ukralo 46 automobila vrednih više od milion dolara

 
 ≫ 
  • 3

Ukradeni su luksuzni modeli marke Lexus, Audi i Infiniti...

Devetnaestoro dece iz Severne Karoline, od kojih su najmlađi imali samo 9 godina, provelo je prethodnih nekoliko nedelja, tokom kojih zbog epidemije korona virusa nisu išli u školu, "zanimajući se" - krađom automobila.

Grupa dece, starosti između 9 i 16 godina, za poslednjih nekoliko nedelja ja ukrala čak 46 skupocenih automobila iz 18 različitih salona i auto kuća.

Ukradeni su luksuzni modeli marke Lexus, Audi i Infiniti, a četvorotočkaši koje su ovi "lopovi - poletarci" prisvojili imaju ukupnu vrednost od oko 1,1 milion američkih dolara.

Policija Severne Karoline je uspela da pronađe 40 ukradenih vozila i da locira sedmoro maloletnih lopova, od kojih je četvoro privedeno. Za ostalih 12 maloletnika se traga, prenosi Motor1, dodajući da bi zbog počinjenog krivičnog dela njihovi roditelji mogli da se nađu u zatvoru.

Osim četvoro privedenih, uhapšen je i jedna odrasli - 19-godišnji Stjuart Bins kome je dokazano posedovanje jednog od ukradenih automobila, ali se još uvek ne zna da li je imao bilo kakvog učešća u krađi.

Video: Ukrali su luksuzni automobil za minut uz pomoć jedne sprave

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA