Pouzdan zimski dizel je sve što vašim kolima treba sada

 
  • 0

G-Drive Dizel - najbolji saveznik na putu tokom zime

Pouzdan zimski dizel je sve što vašim kolima treba sada!

Zimski period godine može da zada velike muke, posebno vozačima "dizelaša" koji su osetljiviji na niske temperature od "benzinaca". Sigurno ste nekad bili u situaciji da ujutru, nakon velikog minusa, motor vašeg automobila neće da upali i da zbog toga kasnite na posao ili dogovoreni sastanak.

Kako bi rešila problem koji muči veliki broj vozača, kompanija NIS radila je na kreiranju idealnog saveznika za motor tokom zime. Tako je nastalo zimsko G-Drive dizel gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama, obogaćeno kompleksom aditiva poslednje generacije koji doprinose optimalnom radu motora na temperaturama i do minus 30 stepeni.

Ovo gorivo obezbeđuje efikasnije sagorevanje, pouzdan start, kao i veću snagu i stabilniji rad motora čak i na ekstremno niskim temperaturama.

Obezbedite svom autu najbolje uslove tokom zimskog perioda i sami se uverite u prednosti premijum goriva NIS-a - natočite zimski G-Drive dizel na nekoj od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i uživajte u zimskoj vožnji.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA