Besplatno psihološko savetovanje: Stručnjaci pomažu da razrešite probleme koji vas muče

Za prijavu nije potrebna čak ni zdravstvena knjižica – sve što je potrebno jeste da opišete problem sa kojim se suočavate i pošaljete mejl

Foto: Shutterstock

U drugoj godini borbe protiv korona virusa u Srbiji je sve više ljudi svih starosnih dobi koji ne mogu da prihvate novonametnuti obrazac življenja.

Mnogo je onih koji su ostali bez najmilijih, izgubili posao, ostali bez motivacije, postali anksiozni, izbrisali lične granice u odnosu sa prijateljima, kolegama i članovima porodice...

Psihološko savetovalište Centar iz Beograda poziva čitaoce Telegrafa da se prijave na besplatne psihoterapijske konsultacije i seanse, kao i psihološko savetovanje koje će se održavati individualno, na nedeljnom nivou.

Foto-ilustracija: Shutterstock

Često nam stagnacija na poslovnom i privatnom planu deluje nerazrešivo, a u stvari je potrebno poraditi na sebi, ličnim vrednostima, postavljanju jasnih granica u odnosu sa drugima, mogućnošću da kažemo NE.

Zbog aktuelne situacije u vezi sa korona virusom, seanse će biti organizovane onlajn.

Svaki klijent će moći da iskoristi do 10 besplatnih seansi, a ukoliko mu se dopadne nakon tog perioda može da nastavi svoj lični rad, u dogovoru sa svojim savetnikom.

Psihološko savetovanje i psihoterapiju može da dobije svako, a nije vam potrebna čak ni zdravstvena knjižica. Zakažite svoj termin, pošaljite poruku na mejl lana.randjelovic@pscentar.com

U Psihološkom savetovalištu Centar uvedena je psihološka procena ličnosti i motivacije klijenta za rad na sebi pre početka samog psihoterapijskog rada.

Foto: Unsplash.com

Ukratko opišite problem koji želite da rešite, kao i koliko imate godina, i stručnjaci zaposleni u ovom savetovalištu ubrzo će vas kontaktirati.

Cilj stručnjaka iz ove ustanove je da prošire svest o mentalnom zdravlju i pokažu kako nije bauk ići kod psihologa ili psihoterapeuta. Uz reorganizaciju prioriteta na određeni period i preuzimanje odgovornosti za sebe, problem postaje rešiv, a psihoterapija dostupna.

U ovoj aktivnosti pomažu edukanti različitih psihoterapijskih pravaca - geštalt, sistemsko porodične, konstruktivističke i re&kbt koji se nalaze na završnim godinama psihoterapijske edukacije.

(Telegraf.rs)