"Banana devojka" otkrila je kako se hrani da bi bila mršava i zdrava: Njena poruka će vas šokirati

Nije za one kojima lako pripadne muka!

Banana devojka, printscreen Instagram

Leni Ratklif iz Australije postala je planetarno poznata pošto je obelodanila da 14 godina živi na sirovoj hrani, a da se dnevno na njenom meniju ponekad nađe čak 51 banana.

Zbog toga je u javnosti postala poznata kao “Banana devojka” i iako je istrpela salvu kritika zbog svoje odluke da jede tolike količine banana, ona ne odustaje od namere da što veći broj ljudi ubedi da meso zamene svežim voćem.

Sada je odlučila da podeli svoja iskustva na TikToku kako bi podstakla svoje pratioce da postanu vegani.

U klipu koji je podelila na društvenim mrežama “Banana devojka” otkrila je da jede isključivo sveže voće i povrće do četiri sata popodne, a da uveče ume da “zgreši” sa barenim povrćem i kikiriki puterom.

Za doručak jede pola lubenice (i to kašikom!), a onda slede četiri od 15 banana, koliko ih sada u proseku pojede tokom dana.

Za ručak jede sladoled koji napravi od smrznutih banana i kikiriki putera, a za užinu smokve i papaje.

Za poslednji obrok pred spavanje “Banana devojka” bira povrće i novu porciju sladoleda napravljenog od zamrznutih banana i kikiriki putera.

- Kad sam jela mrtve životinje i njihove izlučevine bila sam beskrajno tužna. Danas sam srećna, vedra i zadovoljna žena koja se raduje životu. Ako želite da se osetite živim, nemojte od svog frižidera ili tela praviti groblje mrtvih životinja - poručuje “Banana devojka”.

Zahvaljujući prelasku na sirovu hranu, Leni je, tvrdi, izgubila 20 kilograma viška, rešila je problem sa ekcemima, štitnom žlezdom i bolnim zglobovima.

Kontroverzna "Banana devojka" ističe da joj je promena ishrane uticala i na lepotu kose i da sada kod lekara odlazi samo na sistematske preglede, a da apoteke zaobilazi u najširem luku.

(Telegraf.rs)