Ako se sir sporo topi znači da je pun aditiva: Jednostavni testovi koji će vam pokazati kakav je kvalitet hrane koju jedete
Kako da znate da li je hrana koju jedete previše obrađena ili potpuno prirodna?
Snimak koji je nedavno objavljen na stranici Blossom prikazuje 16 jednostavnih testova koje možete isprobati kod kuće kako biste utvrdili kvalitet hrane koju konzumirate.
*Ako se zapaljeni listić sira jako teško topi to znači da je (previše) procesuiran u procesu proizvodnje i da sadrži previše hemikalija koje otežavaju njegovo topljenje.
*Izručite pirinač u vreo tiganj. Ako se neka zrna obezboje znači da vas je prodavac prevario i ofarbao plastična zrnca u belo.
*Postavite vitamine na pek papir i ispecite ih u rerni - oni koji sadrže prirodne suplemente neće se ispeći.
*Kafa sa aditivima pluta, a prava kafa ide na dno čaše.
Još mnogo trikova koji će vam pomoći da vidite kakvog kvaliteta je hrana koju konzumirate pogledajte u prilogu.
VIDEO: Volite topljeni sir u listićima? Mi smo ga zapalili, a vi ćete se zgaditi:
(Telegraf.rs)