"Tražimo najukusniji praznični recept!" konkurs: Ljiljana Nešić - Bokonćini (FOTO)
Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!
Sastojci:
- 8 komada mozzarelle
- 4 lista pršute Zlatiborac
- 1 manja tikvica
- 1 paradajz
- 2 parčeta tostiranog hleba
- so, biber, maslinovo ulje
Priprema:
Tikvicu iseći uzduž na tanke listove.
Blago ih propržiti na maslinovom ulju. Odložiti ih na papirnu salvetu.
Ređati list tikvice, list pršute, mozzarellu.
Urolajte i ispecite na grilu.
Servirajte na tostiranom hlebu sa kolutovima paradajza.
Praznična euforija je uveliko počela. Glavni sastojak svakog praznika je lepa trpeza sa ukusnim đakonijama. Tim povodom Zlatiborac i Telegraf te pozivaju da i ti učestvuješ u nagradnom konkursu pod nazivom “Tražimo najukusniji praznični recept!” i podeliš sa nama svoju kulinarsku tajnu. Najvrednije i najvičnije od vas ćemo obradovati putovanjem na Zlatibor i pokloniti im omiljene proizvode.
Pokaži svoje kulinarsko umeće, koje će te s Zlatiborcem odvesti na Zlatibor!
Pošalji nam fotografiju, recept sa Zlatiborac proizvodom i komentar zašto je baš tvoj recept zaslužio titulu najboljeg jela za prazničnu trpezu na mejl: posaljirecept@telegraf.rs a mi ćemo ih objaviti na našem portalu. Najkreativniji recept i komentar po oceni našeg žirija osvajaju vikend na Zlatiboru za dve osobe a dva drugoplasirana ukusan paket Zlatiborac proizvoda.
Konkurs je otvoren do 15.01.2019. do 23:59. a pobednike ćemo proglasiti 21.01.2019.
(Telegraf.rs)