Na venčanju obukla belu haljinu da bi napakostila snaji: "Neću joj to oprostiti"

Ukoliko postoji samo jedna stvar koju ne smete da uradite na tuđem venčanju, to je ova

Foto: Shutterstock

Godinama postoji nepisano pravilo da samo mlada na dan venčanja sme da nosi belu haljinu. Venčanje bi trebalo da bude jedan od najupečatljivijih dana u životu. Međutim, jedna mlada taj dan je zapamtila iz potpuno pogrešnih razloga.

Naime, kad je pristigla na svoje venčanje imala je šta i da vidi - zaova je nosila dugu belu haljinu koja je bila čak svetlija od njene. Anonimna mlada odlučila je da na društvenoj mreži Redit podeli sa drugima situaciju u kojoj se našla.

- Da li možete da verujete da je osoba spremna da obuče dugu belu haljinu na tuđem venčanju? Nisam ni ja verovala, a onda sam to doživela od moje zaove - napisala je ljutita mlada.

Foto: Reddit

Prema njenim rečima, zvanice su bile zbunjene, jer iz prve nisu mogle da pogode ko se zapravo udaje.

- Moja venčanica bila je boje šampanjca, a njena je bila svetlija, pa su svi ljudi izdaleka mislili da je ona mlada. Morala sam da mašem bidermajerom kako bi me primetili - objasnila je ova žena.

Kako tvrdi, suprug je želeo da svoju sestru otera sa venčanja, ali ga je supruga zamolila da to ne radi.

- Ona je neko ko pati za pažnjom i želela je da zaseni nas i naš poseban dan. Nisam joj to dozvolila, čak sam i prokomentarisala da joj je haljina prelepa - napisala je mlada.

Međutim, tu nije došao kraj nepoštovanju mladenaca. Zaova je odlučila da prekrši još jedno pravilo - oglušila se o želju koju je mlada uputila svim zvanicama da ne objavljuju fotografije sa venčanja na društvene mreže pre nego što to ona uradi.

- Želela sam da najpre suprug ia ja vidimo sve fotografije i podelimo ih sa prijateljima na društvenim mrežama. Svi su to ispoštovali, osim moje zaove. Mislim da joj nikada neću oprostiti nepoštovanje koje je pokazala prema meni i mom mužu - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)