Ovako je Kobi pričao o ćerkama: "Vanesa je htela dečaka, ali sam ja pravio samo devojčice"

Kobi nikada nije krio koliko je srećan što je ponosni tata četiri devojčice

foto: Instagram/vanessabryant

Legendarni košarkaš Kobi Brajant, koji je tragično nastradao u helikopterskoj nesreći sa svojom ćerkom Đijanom, uvek je isticao važnost porodice i želju da ima što više ženske dece.

U nedavnom gostovanju kod Elen Dedženeris, Kobi se radovao četvrtoj ćerki Kapri, koja je rođena u junu prošle godine.

- Četvrta devojčica. Jako sam uzbuđen, obožavam svoje devojčice. Vanesa mi je stvorila pritisak da dobijemo dečaka. Rekla mi je "Možeš ti to, hajde". Onda je došla s ultrazvuka i rekla da ipak ne mogu - rekao je nakon čega su svi prasnuli u smeh.

A onda je i otkrio da li bi voleo da ima dečaka.

- Ja bih, ali bi me Vanesa ubila. Mislim da smo gotovi. Voleo bih da imam petoro kao interni košarkarški tim.

Da mu nikada nije bilo teško da se uključi u porodične aktivnosti i u svemu podjednako učestvuje sa suprugom otkrio je i prilikom jednog intervjua gde je rekao da "penzionerske dane" želi da provodi sa porodicom, da prave roštilj i zajedno se opuštaju. Za najmlađu ćerku je rekao da je najbolja beba do sada.

- Spava po 6 sati vezano, stvarno je jako zahvalna. Bjanka je obožava, a jedini problem koji imamo je to što je guši od poljubaca, pa moramo da je sklanjamo. Starije ćerke su isto divne, jako nam pomažu oko bebe.

Gostujući kod Džimija Kimela prošlog leta rekao je da je žena vršila pritisak na njega da dobiju dečaka.

- Ona želi dečaka više od mene. Ja volim svoje devojčice. Čim to kažem Vanesa mi kaže da se sklonim, da njen stomak to ne čuje - rekao je u smehu.

Na pitanje da li je u porođajnoj sali "Mamba" kao na terenu, slavni košarkaš je rekao:

- Kada bih probao da kažem nešto ženi dok se porađa, ona bi bila gora Mamba od mene - rekao je i nasmejao je prisutne u studiju.

U nekoliko intervjua govorio je i o dve starije ćerke - sedamnaestogodišnjoj Natataliji i trinaestogodišnjoj Đijani.

- Starija ćerka je jako mirna i staložena, ne voli glasne stvari, oprezna, a posebno je takva u vožnji. Čini me jako ponosnim ocem. Điđi, s druge strane, kada je košarka jako liči na mene i mnogo je zabavna i dinamična.

Vanesa Brajant, supruga tragično nastradalog košarkaša Kobija, obratila se planeti nekoliko dana posle šokantne tragedije.

Dugo je Vanesa profil na društvenim mrežama držala zaključanim, nije mogla da se oporavi od najvećeg udarca u životu, ali je smogla snage za poruku, kada je videla da cela planeta oplakuje njenog supruga, ćerkicu Đijanu i još sedam žrtava stravične helikopterske nesreće.

Vanesi snagu za život daju tri ćerkice, sa njima će čuvati večno sećanje na Kobija i Đijanu. Njeno pismo možete pročitati OVDE.

Video: Smrt legendarnog košarkaša Kobija Brajanta šokirala planetu
Video: Novak se slomio i zaplakao na terenu zbog Kobija Brajanta: Moj mentor, moj prijatelj

(T.T./Telegraf.rs)