ZA ŠKOLSKU GODINU BEZ BRIGA: Dobro delo za SOS Dečije selo!

Kako bi i preko 70 štićenika SOS Dečijeg sela novu školsku godinu započelo bezbrižno, u svih 12 Tempo hipermarketa u toku je velika humanitarna akcija "Dobro delo za SOS Dečije selo"

Da matematički problemi i pravopisne nedoumice budu jedine brige sa kojima će se deca iz SOS Dečijeg sela ove školske godine susresti, može biti zasluga svih onih koji ovog avgusta i septembra za novu školsku godinu pripremaju i svoje đake.

Kako bi i preko 70 štićenika SOS Dečijeg sela novu školsku godinu započelo bezbrižno, u svih 12 Tempo hipermarketa u toku je velika humanitarna akcija "Dobro delo za SOS Dečije selo".

Akcija "Dobro delo za SOS Dečije selo" je u toku i trajaće do 15. septembra u svim Tempo hipermarketima. Ovom akcijom će se od kupovine svake označene sveske izdvojiti dinar, od pernice 10, a od ranca 50 dinara za korisnike SOS Dečijeg sela, a prikupljenim sredstvima, dečacima i devojčicama iz SOS Dečijeg sela biće pokriveni troškovi edukacije. Kroz donaciju koja će Dečijem selu biti uručena po završetku akcije, deci koja su bez roditeljskog staranja biće omogućeno da im jedna školska godina protekne kao i kod njihovih vršnjaka, jer će im se na ovaj način obezbediti pribor, knjige, ali i mogućnost da na ekskurzijama i izletima stvore nezaboravne uspomene i iskustva sa svojim školskim drugovima.

- Dobro obrazovanje je jedina sigurna investicija u uspešnu budućnost. Mi u kompaniji Delez Srbija se uvek trudimo da početak školske godine učinimo što jednostavnijim za sve đake, a ove godine smo posebno srećni što je naša podrška usmerena tamo gde je najpotrebnija- deci bez roditeljskog staranja. Ulaganjem u obrazovanje i napredak mladih gradimo bolju budućnost za sve nas kao društvo, jer će mogućnosti koje ta deca dobiju tom donacijom, ostati nešto što će na duge staze obeležiti ovu akciju - rekla je Marija Dimitrijević, marketing menadžerka Tempa.

(Telegraf.rs/ PR)