Jedina vojvotkinja koja sme da nosi ovakvu haljinu: Megan Markl u nikad izazovnijem izdanju

Megan se opredelila za haljinu sa dubokim dekolteom i prorezom do kolena

Foto: The Mega Agency / Profimedia

Princ Hari i vojvotkinja Megan Markl pojavili su se zajedno na crvenom tepihu povodom Dana vetarana u SAD i Dana primirja u Velikoj Britaniji. Ovo je prvo pojavljivanje bračnog para na crvenom tepihu, posle zvaničnog povlačenja iz kraljevske porodice. 

Za ovu priliku princ Hari je izabrao klasično crno odelo, ukrašeno vojnim amblemima i crnom leptir mašnom. Međutim, nije on taj koji je svojim stajlingom ostavio svet bez daha.

Naime, njegova supruga i vojvotkinja Megan Markl se pojavila u bajkovitoj crvenoj haljini koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Foto: The Mega Agency / Profimedia

Nasuprot kraljevskim strogim modnim pravilima, kojima njeno odevanje sada ne podleže, Megan se opredelila za haljinu sa dubokim dekolteom i prorezom do kolena, dok se za njom u kraljevskom stilu vukao ogroman šlep.

Polusandale "Đuzepe Zanoti" sa otvorenom petom su u nijansi trule višnje, a kopča je ukrašena kristalima, pa se može zaključiti da je ceo stajling po poslednjoj modi.

Vojvotkinja je podigla kosu u elegantnu punđu i na taj način istakla minđuše, a od ostalog nakita je nosila prsten i dve narukvice od koje je jedna čuvena "kartije".

Iako je ceo svet oduševljen njenim stajlingom, ipak se svi pitaju kakav je kraljičin komentar na ovaj smeo i pomalo buntovan stajling.

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(Telegraf.rs)