Top 6 romantičnih bikinija za dame sa oblinama: U njima ćete se osećati kao kraljice plaže

Vreme je godišnjih odmora i ako još niste pronašli odgovarajući kupaći kostim, evo nekoliko sjajnih predloga

Foto: Shutterstock

Vreme je godišnjih odmora i odlazaka na letovanje, pa bi trebalo u skladu sa figurom odabrati i kupaći kostim.

Ukoliko vas krase prave ženske obline, ne morate da se opredelite isključivo za jednodelne kupaće - i bikini dolazi u obzir. Ovog leta potpuni hit su kupaći kostimi cvetnog dezena, ali i sa malim karnerima, kao i oni jarkih boja.

Ako imate malo izraženiji stomak, uspešno ćete ga prikriti odabirom bikinija sa dubokim donjim delom, a od elemenata hit su i razni tropski uzorci, kao i kontrast boja.

1. Sakrijte jače ruke

Varijanta s volanima oko ramena može da posluži i kao letnja majica. Donji deo kupaćeg lepo će obujmiti malo šire kukove.

2. Tamne gaćice i gornji deo sa animal printom su dobitna kombinacija

Uz taman donji deo odlično će izgledati i neki dobar animal print. Dodatni bonus kod ovog bikinija je što skriva salčiće na leđima.

3. Istaknite grudi, sakrijte stomak

Jednobojan kupaći kostim u narandžastoj boji odlično će pristajati uz preplanuli ten. Ojačanja ispod grudi i kaiš koji se ovlaš vezuje oko struka učiniće da delujete moderno.

4. Ako imate jače nadlaktice i stomak...

Potpuni hit ove sezone je i kupaći iz dva dela u boji sunca sa interesantnim gornjim delom. Duboke gaćice prekrivaju stomak, a spušteni volani na gornjem delu bikinija maskiraju jače nadlaktice.

5. Tropska kraljica

Tropski motivi na gornjem delu uz maslinasto-zeleni duboki donji deo odličan su izbor za ovo leto. Nakit će dodatno akcentovati ovu kombinaciju.

6. Struk i grudi u prvom planu

I na kraju, uvek atraktivan kupaći u cvetnom dezenu sa sitnim karnerima, pokazaće vašu romantičnu prirodu.

(Telegraf.rs)