Romantični aksesoar koji bi svaka žena trebalo da ima: Rajfovi su glavni ukras za kosu ovog leta

Sjajan je kada želite da upotpunite stajling i date mu efektnu notu

Foto: Shutterstock

Ovo leto obeležiće aksesoari, a neki od njih sigurno će osvojiti vaša srca. Dizajneri su bili veoma maštoviti ove sezone, pa su tako ponudili zanimljive ukosnice, predimenzionirane gumice i marame za kreiranje originalnih frizura.

Tokom leta u trendu će biti rajfovi, ali ne klasični na kakve smo do sada navikli - u modi su oni ukrašeni biserima, šljokicama, cirkonima i krupnim komadima veštačkog dragog kamenja koji izgledaju glamurozno i efektno. 

Rajfovi su veoma praktičan i nezaobilazni modni detalj za kosu. Nije važno da li imate dugu ili kratku kosu - dobar odabir rajfa frizuru će učiniti zanimljivijom i svakako drugačijom.

Rajf nije samo običan modni dodatak, već i pravi spas u trenucima kada ne znate šta biste sa kosom, a trebalo bi brzo da se spremite za neki događaj.

1. Sa cirkonima

Ukoliko niste ljubitelj klasičnih širokih modela, možete se odlučiti za rajf izrađen od više tankih žičica ukrašenih cirkonima. Delovaćete prefinjeno, elegantno i nežno.

2. Sa biserima

Biseri su modni dodatak koji žene obožavaju, bilo da je reč o garderobi, nakitu, torbama, obući ili dodacima za kosu. Možete ih nositi u svečanim prilikama, a uz ovaj rajf nakit vam neće biti potreban.

3. Sa kristalima

Jedan aksesoar nekada je dovoljan da učini magiju sa vašim stajlingom, a ovo je baš taj! Rajf sa kristalima i lažnim draguljima preporučujemo damama koje žele da budu zapažene i čija energija može da prati ovako zahtevan modni detalj.

4. Sa lažnim draguljima

Ovaj rajf ne možemo nazvati drugačije nego - kraljevski! Rajf zlatne boje ukrašen plavim, zelenim i crvenim lažnim draguljima odaje utisak glamura.

5. Klasičan rajf

Ukoliko niste ljubitelj bisera, šljokica, cirkona i lažnih dragulja, onda je ovaj rajf idealan izbor za vas. Lila boja je apsolutni favorit leta, a uz belu košulji ili majicu izgledaćete prelepo!

(Telegraf.rs)