Nova Bonatti kolekcija u bojama jeseni

Ušuškana jutra u toplim pidžamama i pamuku ili glamurozni modeli veša i spavaćeg programa od materijala ekskluzivnog izgleda – Bonatti jesenja kolekcija spremna je da vas zadivi!

Foto: Slobodan Pikula

Bilo da se radi o pidžamama u nežnim puder roze i melanž sivim tonovima, toplim ogrtačima i kućnoj obući, ili glamuroznim komadima sa kombinacijom raskošne čipke i materijala sa finim odsjajem – Bonatti se trudio da zadovolji svačiji ukus. Spojivši inovativni dizajn, kolorit, ali i funkcionalnost i udobnost, dizajneri su kreirali modele koji  vas vode u romantičan univerzum u kome će se svako prepoznati i osećati prefinjeno.

Foto: Slobodan Pikula

I u ovoj sezoni Bonatti je pripremio grudnjake sa B, C i D korpama, donji veš koji se može lako kombinovati i spavaći program od kvalitetnih materijala.

Ove sezone dominiraju maslinasto zelena boja, petrolej plava, zemljani i tonovi i nijanse u boji kože. Motivi prašume, leopard print, ili ljiljan u kombinaciji sa antracid podlogom samo su neki od zastupljenih dezena u novoj kolekciji.

Foto: Slobodan Pikula

Za muškarce, kao i svake godine klasika i kvalitet na koji su navikli. Slipbox modeli donjeg veša, pamučne pidžame i neophodni aksesoari.

Osim ženskog i muškog veša i spavaćeg programa, Bonatti je ove godine pripremio i sportsku kolekciju pogodnu za fitnes i vežbanje, ali i svakodnevno nošenje.

Foto: Slobodan Pikula

Budite u toku sa svim novinama, pratite Bonati na Instagramu i Facebooku i istražite webshop www.bonatti.rs

Foto: Slobodan Pikula

(Telegraf.rs/PR)