Bijonse je svojom haljinom i dekolteom gotovo ukrala mladoj mladoženju na najskupljem venčanju godine koje je koštalo 100 miliona dolara (FOTO)

Diva je oduševila sve svojim autfitom na skupocenom venčanju

Bijonse je bila angažovana da održi privatni nastup za mladence u odmaralištu u kome noćenje košta 1.000 dolara, a svi su pričali o njenoj haljini.

Venčanju su prisustvovali poznati svetski zvaničnici, a lista gostiju je ličila više na dodelu Oskara nego li na obično venčanje. Venčanje Iše, ćerke milijardera Mukeša Ambanija, okupilo je mnogo poznatih ličnosti, a za skoro nedelju dana koliko je trajala cela ceremonija, potrošeno je oko 100 miliona dolara.

Foto: Profimedia/ MOSA

Zvezda događaja bila je Bijonse koja je bila odevena u tradicionalnu indijsku nošnju. Ona je doputovala sa svojom majkom i nastupala 45 minuta tokom kojih je otpevala svoje najveće hitove.

Foto: Profimedia/ MOSA

Njenu haljinu za ovu priliku potpisuje Abu Jani Sandeep Khosla, a reč je o crvenoj svilenoj haljini ukrašenoj zlatnim ornamentima, visokim prorezom na nozi i naglašenim dekolteom sa providnim tilom preko. Diva je ukombinovala mrežaste čarape uz haljinu i dosta bogatog nakita, zlatnu krunu i minđuše.

Ona je na svom Instagram profilu podelila bumerang sa nastupa na kome je nosila prepoznatljiv zlatni kombinezon, duboke čizme sa visokim potpeticama i par plesača.

(Telegraf.rs/vogue.com/hollywoodlife.comelle.com)