Snimak Laze Ristovskog sa devojkom pokrenuo "staru temu": Ovi domaći parovi ne mare za razlike u godinama

M. M.
M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li su oni potvrda da su "godine samo broj"?

Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram/anitalazicofficial

Lazar Ristovski dospeo je danas u žižu javnosti nakon snimka koji je objavio u prisustvu svoje 39 godina mlađe devojke, što je ujedno pokrenulo staru temu - velike razlike u godinama u vezi.

Glumac je prvo bio u centru pažnje zbog iznenadnog razvoda od supruge Danice nakon više od tri decenije braka, nešto pre nego što je uplovio u vezu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić sa kojom je trenutno na odmoru, odakle je i potekao Instagram snimak o kojem bruje svi mediji.

Naime, njega je Anica snimala dok se kupao u bazenu jednog luksuznog hotela, dok u opisu videa stoji: „Pogodite lik iz filma“. Ristovski je prvo izroni, potom se lagano izvukao iz bazna i onda zatrčao uz zvuke  muzike iz filma „Džejms Bond“.

Njih dvoje često dele svoj privatni život i kako izgleda njihova veza, iz čega može da se zaključi da je razlika od skoro četiri decenije u njihovim godinama - za njih potpuno nebitna. 

A u našem svetu "poznatih", oni nisu izuzetak. Postoje dobro poznati parovi koji svoju ljubav ne kriju i ponose se godinama uspešnog braka, a ovo su samo neki od njih.

1. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Vojin Ćetković i Sloboda MićalovićFoto: Aleksandar Čavić

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su danas jedan od naših najpoznatijih parova iz javnog sveta. Njihova ljubav traje više od decenije, a razlika u godinama je približno tolika. Vojin je od svoje drage stariji 10 godina.

2. Goca Tržan i Raša Novaković

Foto: Instagram/gocatrzan

Goca Tržan je od svog supruga Raše Novakovića starija 14 godina.

3. Željko Bebek i supruga Ružica

Foto: ATA Images

Željko Bebek je od svoje supruge Ružice stariji 32 godine.

4. Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Foto: Mileta Mirčetić

Dizajnerka Verica Rakočević je starija od muža Veljka Kuzmančevića 35 godina. Njihov brak je komentarisala cela nacija, a oni i danas svojom srećom pokazuju da nisu važne godine, već ljubav.

5. Milena Dravić i Dragan Nikolić

Foto: ATA Images

Milena Dravić i Dragan Nikolić i dan-danas važe za jedan od najpoznatijih domaćih parova u svetu glume. Pored toga što su ostali upamćeni i kao veoma skladan par, prisetimo se da je glumica bila tri godine starija od čuvenog Gage.

(Telegraf.rs)