Žena sa retkim zdravstvenim stanjem ima dve vagine: Ima i jedno pravilo za dečka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Eni koristi ovo stanje u svoju korist kao jedinstvenu prodajnu tačku i zaradila je milion funti na svojoj stranici "OnliFans"

Foto: Instagram/annieecharlotte

Manekenka Eni Šarlot (24) je rođena sa dve vagine. Otkrila je da ima uterus didelphys - dupliranu matericu, kada je 16 godina otišla da stavi kontraceptivni zavoj.

Medicinski fenomen znači da bi 24-godišnjakinja mogla da zatrudni sa dva različita muškarca u isto vreme. Ona takođe ima dve menstruacije - koje kontroliše kontracepcijom - i kaže da su obe vagine "potpuno funkcionalne".

Ona i njen dečko imaju striktno pravilo kada je u pitanju njihova veza.

Eni radi kao model "OnliFans". Ove godine je pronašla ljubav i opredelili za striktno pravilo za svojim dečkom.

- Imamo pravilo: jedna vagina je za posao, a druga za njega - rekla je ova devojka i dodala: ​- On je neverovatan, zaista smo srećni. Nisam mu rekla o svom stanju sve dok nismo imali odnos prvi put. Reagovao je šokirano, a onda mi je postavio gomilu pitanja i bio super radoznao - kaže.

- Bila je to više samo radoznalost, a onda je rekao: "Želim da zatražim jednu, želim jednu za sebe, a onda možete da koristite drugu za posao - i tako smo dobili aranžman - priča.

Eni koristi ovo stanje u svoju korist kao jedinstvenu prodajnu tačku i zaradila je milion funti na svojoj stranici "OnliFans" od njenog pokretanja 2020. Iako je sada svesrdno prihvatila svoje stanje, modelu nije uvek bilo tako lako da prihvati, prenosi  "Mirror.co.uk".

(Telegraf.rs)