Ona ima 42 godine, njen muž 29, a njena ćerka 21: Preživeli su osude, prkose predrasudama

Vreme čitanja: oko 3 min.

Par koji su mnogi otpisali zbog razlike u godinama ne gubi svoju iskru

Foto: Jam Press/Stephanie O’Shea / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Puknuta vodovodna cev bila je sudbonosna situacija u životu Stefani O'Ši (42) jer joj je dovela srodnu dušu - pravo na njen prag.

Ali, kako to obično biva, uprkos njenoj sreći, samohrana majka dvoje dece godinama je morala da trpi da je njena rođena porodica naziva "kuguarkom" jer se upustila u vezu sa 13 godina mlađim Čarlijem, koji sada ima 29 godina i svega je osam godina stariji od Srefanine najstarije ćerke Zoi.

Međutim, i pored razlika u godinama i porodičnim zavrzlamama, dvoje ljubavnika iz Virdžinije venčalo se 2019. godine i od tada nisu izgubli ni trunku prvobitne "iskre".

- Rekla bih da smo verovatno intimno aktivniji od mnogih drugih "primerenijih" parova. Ovo je najbolja veza koju sam ikada imala - preneo je "The Sun".

-  Još uvek flertujemo i lupkamo se po zadnjici kad god prođemo jedno pored drugog u sobi - kažu.

Foto: Jam Press/Stephanie O’Shea / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

No, u početku je čak i mlada Zoi sumnjala u njihovu romansu, nazivajući mamu "kuguarkom".

- Komentari moje ćerke su veoma zabavni, tako da mi ne smetju. Njih dvoje se ne slažu uvek, ali ona poštuje moj brak - ističe Stefani i dodaje da uprkos tome što su po godinama blizu, njena 21-godišnja ćerka, student, i njen 29-godišnji muž - imaju drugačije "nivoe zrelosti".

Ovaj par je od prvog dana, nakon slučajnog susreta i problema sa vodovodnim cevima prkosio svim izgledima da će opstati u vezi. Čarli, tada vodoinstalater, poslat je po zadatku kod Stefani da popravi štetu koja je nastala od vode u njenom domu. Varnice su odmah poletele, ali se ništa nije desilo.

- Četiri meseca kasnije ponovo je došlo do problema oko vode, ali sam zaboravila da imam njegov broj, pa su poslali nekog drugog. Čarli se kasnije pojavio da naplati i tada smo seli na verandu i satim razgovarali. Bukvalno smo završavali rečenice jedno drugom, i pre nego što smo uopšte shvatili šta se dešava, isplanirali smo pravi prvi sastanak za nekoliko dana kasnije - priseća se Stefani.

O'Ši, koja je već prošla kroz 16-godišnji brak, pre nego što je upoznala Čarlija, i kako kaže, nije tražila novu vezu, osećala se kao da razgovara sama sa "mlađom sobom", u godinama u kojima je njen momak tada bio.

- Usledila je veoma jaka veza - ističe Stefani, koja priznaje da su oboje bili veoma zabrinuti zbog velike razlike u godinama, ali su na kraju odlučili da to "nije važno" jer "uživaju u društvu jedno drugog". Svoju vezu su javno ozvaničili u roku od mesec dana.

Foto: Jam Press/Stephanie O’Shea / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

A onda je usledilo još jedno iznenađenje. O'Si je ostala u drugom stranju.

- Bila sam oduševljena i bilo je to divno iznenađenje - ispričala je Stefani koja je verovala da će njena endometrioza da joj otežati rađanje dece: - Čarli jednostavno nije mogao da skine osmeh sa lica.

To je inače bilo veoma "šokantno", kako se seća, jer se Čarli inače zakleo da ne želi decu, a sada dele dečaka Lukasa koji ima sedam godina.

Uprkos početnom šoku okruženja i negativnih komentara, okruženje je prepoznalo da je Stefani pronašla "pravu ljubav".

- Ljudi mi stalno govore: "Izgledaš tako srećno", što je lepo čuti. Svi su bili zaista dobrodošli da dele ovu ljubav sa nam, uključujući i moju bivšu svekrvu, koja je došla na naše venčanje i zasula nas poklonima za bebu - priča Stefani.

Čarli je ne samo njen ljubavnik i suprug, već i "najbolji prijatelj svih ovih godina".

- Nerazdvojni smo i nedostaje mi kada  izađe iz kuće. I kada nismo zajedno, u stalnoj smo komunikaciji - ističe ova žena i zaključuje da joj je mnogo drago što joj je "pukla vodovodna cev".

(Telegraf.rs)