Savetuje kako otkačiti "dosadnjakoviće" u klubu uz pomoć psihološkog trika: "E, sad preteruješ", govore joj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Činilo se lako, dok nije krenula da nabraja korake

Influenserka Kendal Kiper nedavno je na društvenim mrežama podelila svoju tehniku da otera neželjene momke u barovima i klubovima.

Ova 21-godišnjakinja je poznata kao @kendallkiper na "TikToku". Ovo nije prvi put da za nju čujemo, jer je već jednom postala popularna, kada je podelila "savete" devojkama kako da dobijaju besplatna pića.

Njena taktika je "psihološka", kako ona kaže i na prvu je mnoge zainteresovala, dok nije krenula da objašnjava koji su sve koraci "bolji" od običnog "ne, hvala".

Naime, ona savetuje ženama da preuzmu neke aplikacije, koje kreira lažni telefonski broj. Zatim je rekla da je ključno da prvo one zatraže broj telefona onog ko im dosađuje u izlasku. Zatim treba sa tog broja da mu puste poruku.

Zbog toga će taj neko da pomisli da je stvarno dobio broj i "ostaviće vas na miru" da uživate u večeri, jer "misli da ćete se čuti kasnije".

Ovo je nazvala "trikom obrnute psihologije", gde devojke odglume zainteresovanost, ali sa malom začkoljicom.

- Jednostavno je, kada nabavite lažan broj, pre svega morate da ga zapamtite, kako bi izgledalo stvarno. Jer u slučaju da vas pita da mu vi date broj, a to ne želite, onda morate da tražite njegov i pošaljete mu odmah poruku - probala je da razjasni.

Dalje je rekla da je isprobala sve druge trikove u "knjizi", uključujući i da kaže da ima dečka ili da ne voli muškarce, ali nijedno od ovoga nije uspelo.

- Ako momku kažeš da imaš dečka, njegovu omiljenu rečenicu, ili barem u mojim iskustvima, oni poput refleksa odgovore : "Pa on ne mora da zna". Oni ne koriste glavu, posebno kada su u baru. Ali, ovaj trik se pokazao kao uspešan!- ispričala je Kendal.

Komentari su bili pomešani, ali većinom su se ljudi našalili kako je sve to preterano i kako ima previše koraka.

-E, sad preteruješ. Čitava filozofija i treba da pamtim svašta, kako bih nekog odbila. Lakše mi je da ne izlazim- rekla je jedna žena u komentarima.

Neki od muškaraca su jednostavnim rečima prokomentarisali video:

- "Ne, hvala" i ignorisanje je sasvim dovoljno- naveli su.

(Telegraf.rs)