Grozno ponašanje: "Moj okrutni muž je rekao deci da sam ga prevarila, iako je on mene prvi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokušao je da od sebe napravi žrtvu, a meni pokvario odnos sa decom

Foto: Shutterstock

Jedna gospođa iz Velike Britanije, koja nije htela da otkrije ime, otvorila se i ispričala svoju tužnu sudbinu i šta je sve doživela dok je bila u braku sa čovekom sa kojim ima dvoje dece.

Kako kaže, pre nekoliko godina su se razveli, ali je, nažalost, u toku trajanja braka ona bila u emotivnoj vezi sa drugim čovekom. Međutim, iako su i dalje zajedno i mnogo su srećni, nikada se nisu zvanično uzeli. Prosto nisu videli potrebu za tim posebno jer su oboje bili u nesrećnim brakovima ranije.

Šta je bio njen problem?

- Kada sam bila udata, dok su mi deca bila mala, imala sam kratkotrajnu vezu sa drugim čovekom. Uplela sam se u nju jer sam bila nesrećna u braku. Svemu tome je doprinela informacija koju sam dobila, a ticala se varanja mog muža s drugim ženama. Osećala sam se bespomoćno posebno jer sam imala dvoje male dece - započinje priču ova žena, prenosi "Mirror.co.uk".

Prema njenim rečima, njen bivši suprug je na razne događaje pozivao neke od tih žena, što je za nju bilo grozno. Na kraju, odlučila je da ga napusti kada su deca malo odrasla zbog tih silnih afera.

- Sada imamo blizu 80 godina i pošto je pun ogorčenosti, on je našem sinu i ćerku rekao da je saznao za moju aferu i da je ona dovela do našeg razvoda. Oboje znamo da to nije istina, ali to je bio njegov odgovor na njegovo užasno ponašanje godinama.

Nju sada tišti tuga jer su joj deca okrenula leđa.

- Razočarani su i ljuti na mene. Ćerka je toliko šokirana i rekla mi je da nikada nije mislila da sam sposobna za tako nešto. Ne znam šta da radim, da li da im kažem pravu istinu? - kaže u nedoumici.

Šta biste vi uradili na njenom mestu?

(Telegraf.rs)