Za svog profesora je pomislila da "nije njen tip, ali da je dobar materijal za muža": Sada imaju troje dece

Vreme čitanja: oko 2 min.

Karlo je nastavio da podučava Tesu dok su se zabavljali i rekao je da su njihovu vezu podržale njene kolege sa fakulteta, dok je od drugih doživljavala zadirkivanje i dobacivanje

Tesa Karandang (30) nije očekivala da će joj početak studentskog života doneti i pravu ljubav, odnosno da će svog supruga pronaći baš na fakultetu.

Njen profesor, Karlo Brajan Karandang (37) zaljubio se u svoju studentkinju i pozvao je na kafu. Tesa je rekla da Karlo u početku "nije bio njen tip", ali je mislila da je zgodan. Iako nije bila zaljubljena kao on, njena osećanja su vremenom rasla.

Karlo je nastavio da podučava Tesu dok su se zabavljali i rekao je da su njihovu vezu podržale njene kolege sa fakulteta, dok je od drugih doživljavala zadirkivanje i dobacivanje. Godinu dana nakon što su počeli da se zabavljaju, Karlo ju je zaprosio nakon što je spoznao da je ona "ona prava".

- Pomislila sam da je sofisticiran, ali to nije bio moj tip. Kasnije sam razvila osećanja prema njemu. Bilo je nezgodno izlaziti sa profesorom. U početku smo pokušali da to sakrijemo. Ali moji drugovi su posmatrali kako me gleda. Sve je došlo na svoje mesto - rekla je Tesa.

- Smatrao sam je veoma lepom. Imao sam snažnu privlačnost od početka. Ali sve je jednostavno došlo na svoje mesto. Samo sam znao. Ispalo je mnogo bolje nego što sam ikada zamišljao - kaže Karlo.

Karlo je primetio Tesu prvog dana na univerzitetu u junu 2013. i zatražio njenu pomoć na događaju u čast novih advokata.

- Upoznali smo se sa rukovodiocima fakulteta i kada je došao Karlos, moj prvi utisak o njemu je bio da je visok i zgodan. A ja sam onda pomislila da je on materijal za muža. Onda sam se udala za njega.

Tesa je propustila svečanost pošto je kasnila, ali joj je Karlo prišao na žurki u avgustu 2013.

- Prišao mi je i pitao: "Koliko imaš godina?". Rekla sam mu da imam 20 godina i rekla: "A Vi, gospodine?". Njegov odgovor je bio: "To je u redu, naš jaz u godinama je u redu". Imao je 27 godina u to vreme.

Karlo je izveo Tesu na kafu i sutradan su ponovo izašli.  Par je zvanično počeo da izlazi u septembru 2013. i pokušao je da svoju vezu održi neprimetnom. Karlo je rekao da je ipak to bilo i više nego očigledno svim studentima.

Par je počeo da planira venčanje 2014, ali su se iznenadili kada su u martu 2015. saznali da je Tesa trudna.

Srećni par se venčao u julu 2015, a Tesa je u novembru 2015. rodila sina i ostavila studije prava.

- Nisam zamišljala da se udam i postanem mama tako mlada, ali ne bih to menjala za svet. Volim da budem mama - zaključuje Tesa.

Tesa i Karlo sada imaju dve ćerke, Esu od dve i Liju od šest meseci. Kažu da njihova sedmogodišnja razlika u godinama nikada nije bila velika i da nije neuobičajena na Filipinima, piše "Wales Online".

(Telegraf.rs)