Sa 25 se oženio 37 godina starijom od sebe: Ona broji unuke, a on želi dete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su mislili da je šala, dok ih ova bračni par nije uverio u suprotno

Da li su godine samo broj?

Nedavno se na društvenim mrežama  pričalo o bračnom paru, koji se ističe višedecenijskom razlikom u godinama.

Kuran Mekejn je na svom "TikTok" proflu @kingqurannewpage počeo da sa svetom deli svoju ljubav prema supruzi Šeril Mekgregor. 

Kuran i Šeril su se upoznali kada je on imao 15 godina, a ona 52 godine, kada su delili isto radno mesto u prodavnici brze hrane. Nekoliko godina kasnije odlučili su da stanu na "ludi kamen" u krugu svojih najbližih, ali i uživo prenosom na svom profilu koji ima čak tri miliona pratilaca.

Svakodnevno se susreću sa pogledima, dobacivanjima, ali i šokiranim komentarima ispod njihovih videa.

Najčešće postavljeno pitanje jeste upućeno njemu "Kako možeš sa 25 da budeš u braku sa ženom koja ima 62 godine?" Kako je bilo sve više takvih pitanja, Kuran je odlučio da odgovori.

Odgovorio je stihovima iz jedne pesme "Želim da se osećam živo, više ne želim da umrem", dok je u opisu napisao "Ona me ispunjava" i tako nastavio da pokazuje svoj srećan brak.

Komentari im ipak nisu dali toliko mira i podrške, već više čuđenja poput: "Znači, kada si se tek rodio, ona je imala 37?" ili " Ovo je preterano". Sa druge strane tu su i pozitivni komentari kao što su "Obožavam vas" ili "Ne slušajte šta vam pričaju, ljubav i sreća su najbitniji".

Šeril ima sedmoro dece iz svojih prošlih veza i čak 17 unučića, a kako bi i svom mužu ispunila želju, odlučili su se za surogat trudnoću, kako bi krunisali brak, prenosi "Dailymail.co.uk".

(Telegraf.rs)