Ima 32 godine, a prvi put se poljubila pre mesec dana: "Nikada nije kasno"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona kaže da je do ovoga došlo jer joj u ranim dvadesetim nije bila uzvrćena ljubav

Foto: Instagram/alloradannon

Alora Kembel (32) tvrdi da se nikada nije ljubila do prošlog meseca i da nikada pre toga nije bila na ljubavnom sastanku, a kao razlog navodi da je čekala muškarca koji će je oboriti s nogu. Iako mnogi misle da ona ovo radi iz nekog hira, Alora tvrdi da joj nije prijatno zbog situacije u kojoj se nalazi.

Zbog toga, kako naglašava, planira da uzme stvar u svoje ruke.

- Pretpostavljala sam da žene treba "juriti" ili da će se dogoditi neka vrsta slatkog susreta. Ali, to se nikada nije dogodilo. Mislila sam da nešto nije u redu sa mnom - priznaje Alora.

Ona kaže da je do ovoga došlo jer joj u ranim dvadesetim nije bila uzvrćena ljubav.

- Umesto da uzmem stvar u svoje ruke, samo sam svu svoju energiju uložila u svoju karijeru i putovanja. Osećala sam se kao da sam izgubila 15 godina da se pomirim s tim. Nekoliko put sam instalirala aplikaciju za upoznavanje i uvek bih imala grozno iskustvo sa jezivim muškarcima - objašnjava ona.

I pored loših ljubavnih sastanaka, Alora kaže da je shvatila da mora da počne da izlazi.

- U periodu između Božića i Nove godine, grlila sam svog psa i pomislila: "Ako ništa ne preduzmeš, ništa se neće promeniti". Volim svoj život, ali htela sam da pokušam da izlazim. Provela sam toliko godina brinući se šta će ljudi misliti o meni. Sabotirala sam sama sebe. U januaru sam odlučila da skinem aplikaciju za upoznavanje i počnem da odlazim na dejtove - rekla je ova devojka.

Kako kaže, nije imala nikakva očekivanja, ali je upoznala zanimljivog muškarca s kojim je otišla na čak četiri sastanka.

Alora priznaje da je pred prvi sastanak bila veoma uplašena. Međutim, bila je vrlo iznenađenja jer je muškarac s kojim je izašla odličlno prihvatio činjenicu da se Alora nikada nije poljubila ili bila na sastanku.

- Mislila sam da sam jedina osoba na svetu koja prolazi kroz ovo. Osećala sam se kao da nosim duboku mračnu tajnu. Učinilo me hrabrijom da kažem to naglas. Uvek sam mogla da izbegnem sva pitanja o dejtovima, tako da niko pre nije znao. To nije nešto čega se više stidim - kaže Alora.

Sada Alora želi da drugi znaju da nikad nije kasno krenuti na ljubavne sastanke:

- Ne postoji vremenski okvir. Život je maraton, a ne trka. Nema ništa loše u tome da na sastanke krenete kasnije. Nikad nije kasno.

Inače, Alora je priznala da se s muškarcem s kojim je bila četiri puta na sastanku i poljubila, ali detalje odnosa nije otkrivala, piše The Sun.

Video: Održano takmičenje u najdužem poljupcu u Vrnjačkoj Banji: Ljubili se 35 minuta na mostu ljubavi

(Telegraf.rs)