David je guru za ljubav, a "jačem polu" poručuje: "Izbegavajte žene koje imaju muške prijatelje"

Prema njegovim rečima, oko ovakvih žena muškarac ni ne treba da se trudi

Foto:Shutterstock

Uvreženo je mišljenje da su iskrena muško-ženska prijateljstva veoma retka, jer jedno od dvoje uvek gaji skrivene simpatije. Naravno, muško-ženska prijateljstva postoje, ali i dalje postoje ljudi koji ne veruju u ista.

David de las Morenas je guru za ljubav i na društvenoj mreži TikTik redovno objavljuje videe u kojima svojima pratiocima deli ljubavne savete.

Tako je nedavno objavio snimak u kom je upozorio muškarce na žene koje imaju muške prijatelje. Prema njegovim rečima, oko ovakvih žena muškarac ni ne treba da se trudi.

- Osim u nekim vrlo retkim slučajevima, to obično nisu platonski odnosi - tvrdi on u videu koji je pogledalo više od 710.000 ljudi.

Kako kaže, devojka koja ima muškog prijatelja je "uvek jednom nogom napolju".

- Žene koje ne zaslužuju vašu pažnju su i one koje ne pokazuju zahvalnost i vama manipulišu. Ona vam, na primer, često priča o bivšem i čeka da se posle izlaska vi prvi javite - rekao je David.

Njegov video komentarisalo je više stotina ljudi, a može se zaključiti da su mišljenja podeljena.

- Nažalost, iz iskustva znam da prijateljstvo između muškarca i žene ne postoje. Tražim devojku koja nema muškog prijatelja - napisao je jedan korisnik TikToka.

- Momci, moram da vam kažem nešto. Vi ste nesigurni u sebe i svoju partnerku i nemate samopouzdanja - dodao je drugi.

Šta vi mislite? Da li postoje muško-ženska prijateljstva? Podelite s nama u komentarima.

(Telegraf.rs)