Zarađuje više od 65.000 evra mesečno na čudnim zahtevima muškaraca: "Na telu pišem njihova imena"

Ona ima bazu svojih obožavatelja koji su spremni da plate vrtoglave cifre za njene provokativne fotografije

Kloi (25) iz Škodske je mlada devojka koja je nekada morala da radi dva poslala kako imala novca da se izdržava i pomaže svojoj porodici. Međutim, ona je pre nekoliko meseci odlučila da napusti oba posla i posveti se internet stranici preko koje se prodaju provokativne fotografije.

Kako kaže, oduvek je maštala o tome da jednog dana kupi svoju kuću, a pomoću para koje zarađuje na provokativnim fotografijama ona to sada i može.

- Već imam jednu svoju nekretninu, ali se nadam da ću do kraja sledeće godine uspeti da kupim još jednu - kaže ova devojka.

Ona ima bazu svojih obožavatelja koji su spremni da plate vrtoglave cifre za njene provokativne fotografije. Međutim, ona otkriva da najviše zarađuje na privatnim zahtevima muškaraca, koji uključuju da, na primer, na svom telu napiše svoje ime.

- Oni to vole, jer znaju da to radim samo za njih. Često mi šalji svoje majice, jer žele da me vide u njima - objašnjava ona.

Kloi kaže da njen posao ne utiče na njene emotivne veze kada ih ima i naglašava da je zahvalna svom telu na raskošnom načinu života.

- Volim lepe stvari, dobru hranu, nakit i odeću, a sajt na kom prodajem slike mi je to i omogućio. Nadam se da ću za dve godine uspeti mnogo toga da uradim sa zarađenim novcem, jer sada trenutno zarađujem više od 65.000 evra mesečno - zaključuje ona, a prenosi "Mirror".

(Ona.rs)