Ben Aflek na venčanju otkrio zašto se on i Dženifer Lopez nisu venčali te 2004. godine

Ben smatra da postoji dobar razlog zašto se par nije venčao pre 18 godina

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni glumac je u emotivnom svadbenom govoru objasnio gostima zašto se Dženifer Lopez i on nisu venčali pre 18 godina, kada su prvi put bili u vezi, prenosi "Mirror".

Holivudski glumac Ben Aflek i latino diva Dženifer Lopez venčali su se prošlog vikenda u Džordžiji na Aflekovom imanju.

Glumac je u emotivnom govoru koji je održao tokom svadbe otkrio pravi razlog zašto je raskinuo sa latino divom te 2004. godine kada su prvi put bili u vezi.

Prema izvoru za "US Weekly" glumac je rekao da se te 2004. godine nisu venčali kako bi mogli da dobiju svoju decu.

Nakon raskida Ben je sa glumicom Dženifer Garner dobio ćerke Vajolet, Serafinu i sina Semjuela, a Džej Lo je u međuvremenu dobila blizance Maksa i Eme sa latino pevačem Markom Entonijem.

Foto: Profimedia/Backgrid USA

Izvor kaže kako je glumac održao strastven i emotivan govor izjavljujući svoju ljubav prema Dženifer i njenoj deci i kazao kako su deca blagoslov i dar koji se desio jer se njih dvoje nisu ranije venčali i kako je to dokaz da se sve dešava s nekim razlogom.

Deca su, prema izvoru, imala veliku ulogu u venčanju. Dženifer je želela da sva deca budu na okupu. Venčanje na Benovom imanju je bilo ostvarenje sna za nju, naveo je izvor za magazin "People“.

Dženifer već stiče posebnu vezu sa Aflekovim ćerkama, viđena je već nekoliko puta pre venčanja sa Serafinom i Vajolet u šetnji Njujorkom.

Prošle nedelje Ben i Dženifer su proslavili mesec dana braka jer su prvo venčanje imali u Las Vegasu.

Ipak, ljubavni par želeo je da kruniše brak još jednim bajkovitim venčanjem gde je mlada nosila čak tri različite venčanice.

(Telegraf.rs)