Devojčica (11) čula stariju sestru i njenog dečka dok su imali intimne odnose, pa našla način za osvetu

Mlađe sestre ili braća nekada umeju da naprave starijima pravu "zvrčku", ako ih uhvate u intimnosti sa momkom ili devojkom

Foto-ilustracija: Shutterstock

Nekada je za tinejdžere i starije sestre i braću nezgodno kada životni prostor dele sa mlađima, naročito, ako mnogo ne vode računa gde se upuštaju u intimne odnose sa momkom ili devojkom.

Takvo iskustvo imala je i 24-godišnja devojka sa Long Ajlanda u Njujorku Džen Džordan koja je na teži način naučila da neke stvari ipak ne bi trebalo da radi u roditeljskoj kući pogotovo kada je u njoj njena mlađa sestra.

Džen se jedne večeri upustila u razmenjivanje nežnosti sa svojim dečkom, pa i pored toga što je mislila kako su vrlo tihi, njena 11-godišnja sestra koja je bila u susednoj sobi shvatila je šta se dešava po jednoličnom škripanju kreveta.

Devojčica to nije htela da prećuti, pa je odmah, čim su sestra i njen dečko, posle intimnosti izašli napolje, kuću oblepila porukama kako bi starijoj sestri dala do znanja šta misli o njenim "vrućim igricama" u susednoj sobi.

Jedanaestogodišnjakinja je izlepila poruke sa natpisima: "Greh", "Neprijatni prljavi grešnici", "Radite to negde dalje", "Samo mi je 11".

Džen je poruke objavila na Tviteru posle čega su je mnogi pitali ima li njena sestra traume, ali 24-godišnjakinja je objasnila kako je devojčica dobro te da se samo šalila i htela da im se osveti.

Video: Vode ljubav na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama

(Telegraf.rs)