Pobegao iz zajedničkog stana, a sada je moli da se vrati: "Bilo mi je žao kada sam mu čula glas"

Uzeo je skoro sav nameštaj, elektronske uređaje, mašinu za pranje i sušenje veša, a ostavio joj samo nakit i venčanicu

Ilustracija; Foto: Shutterstock

Porša Mur Rozmen (34) iz Tenesija doživela je potpuni šok kada se vratila sa poslovnog puta i u stanu u kom živi sa suprugom Brajanom nije zatekla ni njega, ni njihove stvari. Kako tvrdi, uspela je da se sabere i snimi prizor koji ju je zatekao, a onda je snimak polupraznog stana objavila na društvenoj mreži TikTok, kako bi se požalila pratiocima.

U video snimku Porša pokazuje da je Brajan uzeo gotovo sav nameštaj, elektronske uređaje, mašinu za pranje i sušenje veša, a da joj je ostavio samo nakit i venčanicu.

- Kada sam shvatila šta se dešava odmah sam ga pozvala, ali je blokirao moj broj telefona. Osećanja su mi bila pomešana i nisam znala šta je najpametnije da uradim - ispričala je ona.

Porša tvrdi da sa suprugom nikada nije pričala o razvodu, pa tako nije mogla ni da pretpostavi da će je ostaviti, posebno ne na ovaj način.

- Osećam se izigrano. Veoma mi je teško da se prisetim momenta kada sam otvorila vrata od stana. Sećam se samo svog vriska i komšija koje su izašle da vide šta se događa - rekla je kroz suze Porša.

U teškim trenucima, ova žena je rešila da pozove svoju svekrvu i pokuša da sazna nešto o svom odbeglom suprugu. Međutim, ubrzo joj je postalo jasno da je ona na strani svog sina. Porša je zbog svega što joj se dogodilo dobila veliku podršku na društvenoj mreži TikTok, a neki su joj čak slali i poklone, uključujući novi dušek, posuđe i hranu.

Međutim, posle jednog intervjua koji je dala, navodno se javio njen suprug koji je ispričao svoju stranu priče.

- Ona je znala da ćemo se razdvojiti. Sve ovo radi da bi mi napakostila. Kada je reč o stvarima koje sam odneo, na taj način sam joj samo učinio uslugu, jer je stan izgledao poput skladišta. I da se zna, i dalje plaćam telefonski račun - navodno je napisao njen bivši suprug Brajan.

Porša je odmah demantovala ove tvrdnje i rekla da ne veruje da bi on to napisao, mada je već bilo kasno, jer je jedan deo javnosti poverovao u Brajanovu stranu priče.

- Nikada nisam tražila od vas da birate strane ili da pričate loše o njemu. Ja sam podelila svoju istinu - naglasila je ova žena.

Samo četiri dana posle od ovog događaja, Porša je danas objavila da ju je bivši muž zvao i pitao da li bi htela da mu oprosti.

- Nisam znala kako ću reagovati kada mu čujem glas. Međutim, bilo mi ga je žao, pa sam mu rekla da ću se moliti za njega i njegovu sreću, ali da je kod mene više neće naći - zaključila je Porša.

Video: Ovo su pet najskupljih razvoda ikada

(Telegraf.rs)